Startsida » Tjänster

Analys och rådgivning

Vi försöker alltid uppmana våra kunder att noga tänka igenom sina behov innan man bestämmer sig för en lösning. Beroende på graden av komplexitet i den lösning du behöver kan vi hjälpa till med analys och rådgivning.

Behovsanalys

Vi erbjuder tjänsten Behovsanalys där vi kartlägger och hjälper er identifiera de rätta kraven. Vi ser till att de rätta frågorna ställs i ett tidigt skede. En bra behovsanalys ger goda förutsättningar för att du ska träffa rätt direkt i ditt val av lösning. Resultatet av analysen ger en god styrning som kan resultera i ett effektivare projekt.

Funktionslösningar

Utnyttja vår erfarenhet och kompetens kring att se lösningar för en funktion. Du som kund behöver inte fundera ut exakt vad du behöver, låt oss ta del av informationen som finns och utifrån det kan vi leverera ett eller flera alternativ på de efterfrågade funktionerna. Vi hjälper dig se helheten och lyfter fram kritiska faktorer som kan ha inverkan på projektet.

Tester och utvärderingar

Vi har kunskapen och förmågan att genomföra tester av olika slag. I vår verkstad finns alla förutsättningar för att genomföra utredningar och tester av material och funktion som sedermera dokumenteras och tillhandahålls i form av en testrapport.

Öppna utskriftsvänlig sida...Utskriftsvänlig sida